Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 22 
OEFENWEDSTRIJD ME-6
za 22 
OEFENWEDSTRIJD MC1 _ MB1
za 22 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 29 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 05 
OEFENWEDSTRIJD ME-6
za 05 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 12 
OEFENWEDSTRIJD MF1
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Carlijn Borgman - D 1 Silvercup
2. Armel Karsten - JC1
3. Maurits Pijnenburg - JC1
4. Minke Taal - MA1
5. Joël Kuipers - H 1 Silvercup
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
11-1
John van Noort stopt als trainer/coach Heren 1

Na goed onderling overleg hebben we besloten om per heden afscheid te nemen van John van Noort als trainer/coach van Heren 1. Met pijn in het hart, maar gelet op de begroting en voor alle leden passende trainersfaciliteiten te kunnen blijven bieden is het bestuur gekomen tot dit besluit. Dit besluit staat los van de kwaliteiten van John als trainer/coach.

In juli 2019 is John gestart als trainer/coach van Heren 1 en hij heeft met die jongens goede tot zeer goede resultaten behaald. Denk bijvoorbeeld aan de spannende wedstrijden in de Silver Cup dit seizoen waarbij Heren 1 het bracht tot de derde ronde.

Wij zijn John heel dankbaar voor alle inspanningen die hij heeft verricht om Heren 1 te kneden tot wat het nu is, dat verdient veel respect, want we hebben als club weer een Heren 1 in de bondscompetitie. Ook tijdens de "coronaperiode” heeft John actief meegedacht en meegedaan aan de ontwikkeling en uitvoering van de "Coronatrainingen” die we in die periode konden aanbieden aan onze leden.

John, we zullen je missen als betrokken mens en als trainer/coach van Heren 1 en we hopen je nog vaak te mogen zien op en rond de hockeyvelden!


Namens het bestuur,

Paul Brok - Hockeyzaken