Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 22 
OEFENWEDSTRIJD ME-6
za 22 
OEFENWEDSTRIJD MC1 _ MB1
za 22 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 29 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 05 
OEFENWEDSTRIJD ME-6
za 05 
OEFENWEDSTRIJD MF1
za 12 
OEFENWEDSTRIJD MF1
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Carlijn Borgman - D 1 Silvercup
2. Armel Karsten - JC1
3. Maurits Pijnenburg - JC1
4. Minke Taal - MA1
5. Joël Kuipers - H 1 Silvercup
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
1-12
Zaalhockey informatie 2021-2022

Zaalhockey 2021-2022


Nadat vorig seizoen de zaalhockeycompetitie werd afgelast kunnen we ons dit jaar verheugen op een recordaantal deelnemers bij MHC Dieren! Daar zijn we heel trots op maar er gelden wel een aantal COVID-maatregelen, die wat strenger zijn dan op het veld.

Lees deze info dus zorgvuldig, zodat je goed voorbereid bent op de trainingen en de wedstrijden. Als je een uitwedstrijd speelt raadpleeg dan de website van die vereniging of de website van de sporthal waar je moet spelen om te kijken wat voor aanvullende maatregelen daar gelden. Hou ook de LISA-app goed in de gaten voor het geval er wijzigingen komen in trainingstijden of wedstrijden!
Lees hier de zaalhockey-spelregels!
 
Competitiewedstrijden:
Het wedstrijdschema is later bekend dan gebruikelijk. Dat komt onder meer omdat de KNHB de wedstrijden opnieuw heeft ingedeeld als gevolg van de aangescherpte Coronamaatregelen. De teams zullen (in tegenstelling tot andere jaren) hun competitiewedstrijden op dezelfde dag achter elkaar spelen, zodat men ook eerder kan vertrekken uit de sporthal en er minder contactmomenten zijn.
De wedstrijden verschijnen vanzelf in je LISA-app!

Bij thuiswedstrijden in Theothorne geldt voor nagenoeg iedereen van 18 jaar of ouder dat er uitsluitend met een QR-code toegang verleend wordt EN een geldig legitimatiebewijs. Dit laatste geldt niet voor coaches, begeleiders, scheidsrechters en anderen die functioneel in de sporthal moeten zijn. Hoewel bij de trainingen een vaccinatiebewijs volstaat, kan dat bij de competitiewedstrijden niet, omdat er dan een grotere toestroom en vermenging van sporters is.
Tijdens de thuiswedstrijden van MHC Dieren zijn wij als club verantwoordelijk voor de controle van de QR-codes. De wedstrijden zijn niet toegankelijk voor publiek!
Bij uitwedstrijden geldt ook de QR-code voor iedereen vanaf 18 jaar. Stel je tijdig op de hoogte van de (aanvullende) maatregelen die voor de betreffende sporthal gelden, want dat verschilt per Gemeente. Rij-ouders mogen bij uitwedstrijden in de sporthal aanwezig zijn. Of er dan een QR-code geldt is voor iedere sporthal verschillend.

Zaalleiding:
Bij de thuiswedstrijden is MHC Dieren ook verantwoordelijk voor de zaal en moeten wij dus zaalleiding leveren. Deze leden (of ouders van leden) zorgen voor de wedstrijdtafel met het scorebord, houden toezicht en voeren de QR-controles uit. Voor dit laatste is er een mobiele telefoon met Check-app aanwezig.

Zaalcoaches/begeleiders:
Op dit ogenblik hebben wij voor ieder zaalteam een coach en soms ook een extra begeleider. Dat is heel fijn voor de begeleiding van de teams en handig voor de communicatie vanuit de bond en club naar de teams toe.

Informatiebijeenkomst:
Wij zullen op korte termijn een groepsapp aanmaken voor de coaches en begeleiders van de zaalhockeyteams. In de loop van de volgende week zullen we jullie via die app uitnodigen voor een informatiebijeenkomst in het clubhuis over hockey technische/tactische zaken! Jullie krijgen dan ook zaalhockeyballen mee voor het inspelen. Daarnaast staan onze trainers altijd klaar om het team en coach de fijne kneepjes van het zaalhockey uit te leggen!!
Alle coaches krijgen ook per email nadere informatie over de regelingen en materialen voor de wedstrijden van hun team. Dat zal ook in de loop van de volgende week plaatsvinden.

Tenslotte:
Houd je aan de maatregelen, zoals die gelden voor de sporthal en bij vragen kun je terecht bij de zaalbeheerder en /of trainers. Ook kan je mailen met [email protected]

Veel plezier met de zaaltrainingen en laten we er een mooi zaalseizoen van maken!
 
Zaalhockey-commissie MHC Dieren,

Sandra den Hoed
Paul Brok