BITJE HAPPEN IN HET CLUBH

Schadeafhandeling parkeren

Gelukkig komt het bijna niet voor, maar toch gaat soms een hockeybal over de ballenvanger en belandt deze op een geparkeerde auto komen. Zeer vervelend en ongelukkig. Via dit bericht informeren wij jullie hoe je deze schade kunt melden en hoe deze wordt afgehandeld.

Op ons complex is gelegenheid om te parkeren, echter MHC Dieren is niet aansprakelijk voor ontstane schades. Mocht er onverhoopt een bal over de ballenvanger gaan dan dien je deze schade zelf te melden. MHC Dieren is verzekerd via de hockeybond KNHB. Een schademelding kun je indienen via de speciale KNHB-pagina.

Parkeren op het terrein van MHC Dieren is op eigen risico. Een alternatief voor het parkeren is op einde Imboslaan, hoek Veldweg. Hier is in de hoek een vrij toegankelijke, openbare parkeerplaats aanwezig. Het is niet toegestaan om op de Imboslaan te parkeren. Hiervoor geldt een parkeerverbod.