Wedstrijden quicklinks

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

zo 29 
Onderlinge wedstrijd Here
za 04 
Opening Hockeyseizoen MHC
za 04 
Bitje happen
za 18 
PUBQUIZ in het clubhuis
za 02 
Bitje happen
za 09 
MHC Dieren BOCKBIERAVOND
  hele agenda

Keeperscompetitie

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
15-7
Het jeugdhockeykamp gaat door!

De afgelopen weken heeft de organisatie er in samenspraak met het bestuur alles aan gedaan om op een verantwoorde manier het kamp te kunnen organiseren. En het goede nieuws is: Dit is gelukt! De vergunning is in orde, maar ook de veiligheidsregio heeft het protocol goedgekeurd.

Dit houdt wel in dat er ten opzichte van het normale kamp een aantal zaken anders zullen zijn. Naast de extra maatregelen die zijn getroffen werken we met een kampbubbel. Dit houdt in dat verder niemand tijdens deze dagen het terrein mag betreden. Dus ook geen ouders die even willen kijken, of spelers die onlangs een stick op de club hebben laten liggen. De poorten blijven tijdens het kamp gesloten. We vragen daarom iedereen om het terrein (vanaf zaterdagochtend tot de finale op zondagmiddag) niet te betreden, tenzij het niet anders kan. Betreden kan alleen na toestemming van de organisatie en met een ingevulde gezondheidsverklaring.

We doen een dringend beroep op iedereen deze regels na te leven, zodat we straks terug kunnen kijken op een geslaagd kamp! We bedanken iedereen die zich heeft ingespannen om het jeugdhockeykamp 2021 zo veilig en verantwoord mogelijk mogelijk te maken en kijken ernaar uit iedereen zaterdagochtend te zien!
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord