OEFENWEDSRIJD MD1/2 _ JD1

3. Joël Kuipers - H 1 Silvercup
4. Joost Unnik - HVET A
5. Ellen Unnik-Broenink - D VET

We gaan weer trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen!

Vanaf 9 januari gaan de junioren en de jongste jeugd weer onderlinge wedstrijdjes spelen op zaterdag. Dit gaat helaas nog steeds onder de geldende Coronaregels, dus geen publiek en na de wedstrijd inpakken en wegwezen.

In die week zal er weer een persconferentie zijn, dus dan weten we ook wat er vanaf medio januari wellicht weer meer (of minder) mag.

Belangrijk is wel dat iedereen die meespeelt zichzelf aanmeld in LISA. Dit moet in verband met een eventueel contactonderzoek van de GGD.

Vanaf 11 januari pakken we ook de trainingen voor de jongste jeugd en de junioren weer op. We hebben geen groepen samengevoegd, omdat we er van uit gaan dat iedereen de oliebollen en appelflappen eraf wil trainen.

Of en hoe we vanaf de week van 18 januari gaan trainen hangt af van de ontwikkelingen. Hou dus de social media en LISA in de gaten.

Als er vorst op het veld komt of sneeuw mag er niet getraind worden. De trainers zijn hierover geinformeerd en jullie horen van hen wanneer een training niet doorgaat of dat er eerder met trainen wordt gestopt.

Jongste jeugd en junioren: succes gewenst met jullie trainingen en wedstrijden!

Senioren: hopelijk mogen jullie ook weer snel de trainingen hervatten.

Met vriendelijke groet,

Paul Brok