Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 03 
BITJE HAPPEN
di 06 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
za 10 
OEFENWEDSTRIJD MF1 - ME1
za 14 
BITJE HAPPEN
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - D 2
2. Joost Unnik - HVET A
3. Minke Taal - MA1
4. Ellen Unnik-Broenink - D VET
5. Joël Kuipers - H 1 Silvercup
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
1-9
Seizoensopening afgelopen zaterdag groot succes!

Seizoensopening Mixed hockeytoernooi een groot succes !
Op zaterdag 29 augustus werd voor de eerste keer bij MHC Dieren als seizoensopening het mixed hockeytoernooi georganiseerd en het werd een groot succes.

Je kon je vooraf als team of als individuele speler/speelster aanmelden. Er hadden zich maar liefst 9 teams en 8 individuen aangemeld die samen weer een team vormden. Het was in het geheel een mooie bonte verzameling van jongens en meisjes, van junioren en senioren, van leden en niet leden, van kinderen en ouders.
De organisatie had 1 poule gemaakt van 10 teams en ieder team speelde 4 wedstrijden van 20 minuten. 

Om 12.45 uur werd iedereen welkom geheten door de voorzitter en na een kleine uitleg van de spelregels kon het toernooi om 13.00 uur beginnen. 

Er werd op 3 velden gespeeld: het ging er lekker fanatiek aan toe, maar zeker niet te fanatiek. Iedereen hield rekening elkaar zodat er geen blessures ontstonden: meedoen was belangrijker dan winnen en gezelligheid stond bovenaan. Het was mooi om te zien dat de vermoeidheid vooral bij de wat oudere deelnemers toenam als de middag vorderde, terwijl de jeugd maar bleef gaan gaan gaan. 

Uiteindelijk hadden alle teams om 15.50 uur hun 4 wedstrijden gespeeld en was er een kleine pauze zodat iedereen even kon bijkomen voordat de hockey-clinic zou beginnen. 

Om 16.00 begon de uitdagende hockey-clinic georganiseerd door D1 + H1. Iedereen mocht er aan meedoen, maar omdat de vermoeidheid vooral bij de senioren toegeslagen had, waren het alleen de junioren die meededen aan deze supergave clinic. Bij één van de onderdelen moest de keepster Carlijn van D1 gepasseerd worden en dit viel nog niet mee. Maar het werd zeker enthousiast geprobeerd.

Natuurlijk heeft ieder toernooi een winnaar en na deze clinic vond de prijsuitreiking plaats. De 1ste plaats was voor het team ‘De Doppers’. Dit team wist op bijzonder sportieve wijze de meeste punten bijeen te sprokkelen. Maar het bijzondere van dit team is dat het echt een mixed team was omdat het bestond uit: jongens / meisjes, junioren / senioren, leden / niet leden. Het team kreeg een smaakvolle slagroomtaart overhandigd die ter plekke met veel plezier opgegeten werd. En iedere speler ontving een gouden MHC Dieren medaille.

Nadat dit team gehuldigd was, werd er nog een team gehuldigd, ditmaal het Team van de Dag: team ‘Fantastic Nine’. Deze jonge jongens van onze club hadden een team gevormd met als trotse aanvoerder onze eigen Niels V. Dit team had veruit de jongste gemiddelde leeftijd per speler, maar ze speelden al bloedfanatiek als echte junioren. Dit belooft zeker wat voor de toekomst. Daarnaast hadden de ouders er voor gezorgd dat het team met hun eigen oranje tenue er echt als een team uitzag, het was duidelijk dat kosten noch moeite gespaard waren om dit team er (bijna) professioneel uit te laten zien. Ook dit team kreeg een slagroomtaart die met veel geluid ontvangen werd en ook alle spelers ontvingen een gouden MHC Dieren medaille.

Er waren meerdere teams die hun eigen tenue geregeld hadden, waaronder Team ‘Regenboog’. Dit team bestond uit allemaal jonge meiden van onze club en hadden ook hun eigen mooie tenue. Dit heeft ze een huldiging met gouden MHC Dieren medaille opgeleverd als ‘eervolle vermelding’.

Tot slot werden ook nog alle zaalkampioenen gehuldigd en ook zij ontvingen een gouden MHC Dieren medaille.

Na alle huldigingen werd deze openingsdag afgesloten met enkele hapjes en een drankje voor alle aanwezigen en daarna verliet iedereen moe maar voldaan onze fraaie accommodatie om huiswaarts te keren.

De organisatie vond het een geweldig succesvolle dag omdat we gezien hebben dat vele leden en niet-leden (kom bij MHC Dieren en wordt proef-lid) gezamenlijk een grandioze hockeymiddag hebben beleefd met heel veel sportiviteit en spelplezier.
Gezien alle positieve reacties ziet de organisatie het als een zeer geslaagd toernooi en zeker voor herhaling vatbaar. 

Tot volgend jaar bij het volgende mixed hockeytoernooi voor iedereen!


 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =