Extratraining F-jeugd

3. Minke Taal - MA2 Zaal
4. Elona Oliekan - MA1

MHC Dieren en Ars Herba helpen binnensportverenigingen

Door de coronamaatregelen is het nog steeds niet toegestaan om in groepsverband binnen te trainen. Een aantal sportverenigingen in de Gemeente wil daarom buiten hun activiteiten voortzetten.

De Gemeente heeft ons hierover benaderd en inmiddels heeft Ars Herba in samenspraak met MHC Dieren op tijdstippen dat er geen hockeytrainingen zijn, de velden gratis beschikbaar gesteld aan Phys-Ieke (Meer bewegen voor ouderen en seniorensport) en aan Motimo (Budovereniging).

Phys-Ieke start op maandag 18 mei van 14:00 tot 16:00 uur en Motimo waarschijnlijk op 25 mei op meerdere dagen. Hun activiteiten zijn opgenomen in het trainingsschema van MHC Dieren.

Zo helpen we elkaar allemaal deze moeilijke tijd door.

Wij wensen de sporters van Phys-Ieke en Motimo veel sportplezier toe op onze mooie hockeyvelden.