MHC Dieren uit de Winters

1. Robine K√∂hnen - MC1
3. Minke Taal - MA2 Zaal
4. Elona Oliekan - MA1

Data 'hapdagen' voor nieuwe bitjes bekend

Je wil natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is het bitje gepersonaliseerd naar jouw smaak.

We bieden bitjes aan voor de prijs van €45,- t/m 12 jaar en €55,- vanaf 13 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!

Bitjehappen staat binnenkort in het clubhuis van jouw club om op maat gemaakte bitjes aan te meten. De data en tijden van de hapdagen zijn:
Zaterdag 14-03-2020 12:00 - 14:00u
Zaterdag 04-04-2020 09:00 - 11:00u

Je kunt daar happen voor jouw bitje.
Kom naar onze stand en meld je van tevoren alvast aan. Meer informatie? Ga naar: https://www.bitjehappen.nl/

We zien je graag tijdens de hapdag!