WIJNAVOND MHC DIEREN

1. Robine Köhnen - MC1
3. Elona Oliekan - MA1
5. Joël Kuipers - H1SC

Nieuwe sponsor: Grand Café 't Hart van Dieren - leden eten met korting!

Vandaag heeft MHC Dieren een akkoord bereikt met Grand Café/Restaurant ’t Hart van Dieren, gevestigd aan het Callunaplein te Dieren, met een bijzondere sponsorovereenkomst voor 3 jaar.

’t Hart van Dieren sponsort de club jaarlijks met een geldbedrag, maar geeft ook 10% korting voor leden en vrijwilligers van MHC Dieren op een drie gangen diner. Op de bar in het clubhuis liggen speciale kortingsbonnen die je mee kan nemen.

Ook organiseren we samen met ’t Hart van Dieren twee keer per jaar een speciale avond in het restaurant met een drie gangen diner speciaal voor leden en vrijwilligers van MHC Dieren.

Een deel van de opbrengst van die avond gaat naar de club. Speciaal voor die twee avonden zullen spelers en speelsters uit Dames 1 en Heren 1 helpen met de bediening.

Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee en hopen dat wij een lange samenwerking kunnen aangaan.

Binnenkort zal de onthulling van het reclamebord en de ondertekening van de overeenkomst plaats vinden.

Wij heten Grand Café/Restaurant ’t Hart van Dieren van harte welkom bij de gezelligste familiehockeyclub van Oost-Nederland.

Met vriendelijke groet,

Paul Brok