MHC Dieren uit de Winters

3. Minke Taal - MA2 Zaal
4. Elona Oliekan - MA1

Best Living NVM makelaars nieuwe sponsor MHC Dieren

Vanmiddag heeft MHC Dieren een akkoord bereikt met Best Living voor een sponsorovereenkomst voor 3 jaar.

Om hun naamsbekendheid in de regio te vergroten heeft Best Living ervoor gekozen om een reclamebord te plaatsen langs het veld bij MHC Dieren en om Heren 1 exclusief te sponsoren met trainingspakken. Omdat Heren 1 in de regio Noord en Oost speelt bereikt men daarmee de doelgroep nog beter.

Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee en hopen dat wij een lange samenwerking kunnen aangaan.

Binnenkort zal Heren 1 de schitterende trainingspakken presenteren en zal de ondertekening van het contract plaats vinden.

Naast de trainingspakken van Heren 1 zal Best Living ook een financiele bijdrage leveren aan de club in z’n geheel.

Wij heten Best Living van harte welkom bij de gezelligste familiehockeyclub van Oost-Nederland.

Met vriendelijke groet,

Paul Brok