BKERWEDSTRIJD HEREN 1 - C

1. Elona Oliekan - MA1
2. Robine K√∂hnen - MC1
5. Inge Muyser - MB1

Nieuws van het kledingfonds: inleveren en omruilen van hockeytenue op 22 juni 2019

Beste allemaal,

Op de slotdag op 22 juni zal ik van 16.00 uur tot 17.00 uur aanwezig zijn voor het kledingfonds.

Op deze dag kunnen leden die zich uitgeschreven hebben kunnen dan het clubtenue komen inleveren.

Voor leden die kleding willen ruilen, op de slotdag de kleding inleveren en tevens doorgeven waartegen ze het willen ruilen.

Dit zal dan, indien nodig, in 1 keer besteld worden bij Veldman en aan het begin van het nieuwe seizoen worden uitgegeven.

Leden kunnen niet meer op eigen gelegenheid naar Veldman kunnen gaan om een clubtenue op te halen.

Alle kleding wordt vanuit het kledingfonds uitgegeven. Hiervoor dient men eerst een mail te sturen met de aanvraag voor (te ruilen) kleding.
Het e-mailadres hiervoor is [email protected]

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Groet,

Lanette Saalmink