Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

vr 02 
EERSTE TRAINING DAMES 1
vr 16 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1
zo 18 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 -
za 24 
Opening seizoen 2019/2020
zo 25 
OEFENWEDSTRIJD DMES 1 - A
vr 30 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 -
zo 01 
Drieluik Heren Veteranen
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Minke Taal - MB2
3. Sander Schenkels - H Vet A
4. Stan Hillenaar - H Vet B
5. Maureen Bokdam - D1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
5-4
Bericht voor ouders jongste jeugd: informatie gebruik clubhuis woensdag- en vrijdagmiddag

Beste ouders van de "jongste jeugd”,
 
Met de verhuur overdag van ons prachtige clubhuis aan de BSO, hebben we een knelpunt gedurende de dinsdag- en vrijdagmiddag trainingen voor de jongste jeugd.
 
U bent met een redelijk aantal ouders gewend om gedurende de trainingen op de hockey te blijven en ondertussen een kopje koffie of thee te drinken. Meestal kunt u lekker buiten kijken en gezellig met andere ouders bijpraten. Als het echter koud en/of nat weer is was u gewend om dit binnen vanachter het glas te doen. Dat is nu echter lastig daar het clubhuis tot 18.30 uur verhuurd is aan de BSO.
 
Tijdens onze eerste evaluatie samen met de hockey vereniging, de BSO en het Ars Herba bestuur is dit als belangrijk punt naar voren gebracht en besproken. Wij  vinden het heel vervelend dat we u deze mogelijkheid ontnomen hebben. Graag willen we naar een oplossing zoeken die voor eenieder aanvaardbaar is. Er zijn een aantal ideeën geopperd en het bestuur van Ars Herba gaat verder kijken wat er mogelijk is. Daar gaat nog wel even tijd overheen waar we begrip voor vragen.
 
Voor de korte termijn hebben we afgesproken dat gedurende deze trainingen er 2 ouders achter de bar koffie en thee kunnen zetten die vervolgens buiten onder de luifel genuttigd kan worden. Gelukkig breekt nu de periode van beter weer aan. Wij zullen zorgdragen dat we na de zomervakantie richting het najaar ook voor de koudere periode een voor iedereen goede oplossing hebben gerealiseerd.
 
Wij hopen dat u begrijpt dat we om de exploitatie van ons clubhuis mogelijk te maken de inkomsten van verhuur gedurende de periode overdag nodig hebben.
 
Wij danken u voor uw begrip en hopen u middels deze brief goed geïnformeerd te hebben en duidelijk te maken dat alle partijen u niet in de kou willen laten staan.
 
Voor vragen en of suggesties kunt u kontakt opnemen
 
Namens de Stichting Ars Herba
en mede namens het bestuur van MHC Dieren

Marc Heilen
[email protected]