Dames 1 - Don Quishoot D

- Uit Meisjes E3 Arnhemse Mixed Hockey Club Upward ME8
Update start veldtrainingen vanaf 11-2-2019

Dames, heren, jongens, meisjes,

Jullie weten dat vanaf vandaagde veldtrainingen weer beginnen.
Wij hebben echter wel wat 'opstartproblemen' met de indeling, waardoor er de komende weken wat wijzigingen plaats vinden. Dit geldt met name voor de junioren en de senioren. Voor de jongste jeugd en de trimmers gaat alles volgens schema.

Een aantal trainers heeft nog last van blessures, waardoor zij het veld niet op kunnen en er zijn wat mutaties.

Voor de komende week hebben we het in ieder geval voor elkaar dat alle teams kunnen trainen. Voor een aantal teams moeten we de komende week naar een betere oplossing zoeken. Daar doen we natuurlijk ons uiterste best voor.

Wijzigingen op maandag:
Melvin kan op maandag geen trainingen meer geven. We zijn op zoek naar een andere trainer. Maandag wordt de training voor MC 2 en MB 1 eenmalig waargenomen door Robertjan Brok. Voor de overige teams blijft maandag alles bij het oude. (Robertjan: bedankt voor je hulp!)

Wijzigingen op dinsdag:
Op dinsdag zijn er geen wijzigingen. Alles volgens schema.

Wijzigingen op woensdag:
Omdat Yvette geblesseerd is worden haar trainingen voorlopig waargenomen door Ridder van Hemel. JD 1 krijgt dus training van Ridder. (Ridder: welkom!).
Max is herstellende van een operatie en is pas over een aantal weken weer terug.
De training van Dames 1 wordt waargenomen door Sandra. De trainingen van JC 1 en JB 1 worden alleen volgende week samengevoegd. Sandra zal beide teams dan trainen. Komende week gaan we kijken naar een betere oplossing. (Sandra: bedankt voor je flexibiliteit!)

Wijzigingen op donderdag:
Alles verloopt volgens schema. De enige aanpassing is dat Ridder van Hemel trainer is van MC 1 en MB 1.
Voor de veteranen hebben we nog geen oplossing. Die trainen de komende week zonder trainer. Veteranen: dank voor jullie begrip!

Wijzigingen op vrijdag:
De training van JC 1 wordt voorlopig door Boris van Mierlo gedaan. Verder zijn er geen wijzigingen op de vrijdag. Boris: bedankt voor je hulp!

Let op!

MA1 en Dames 2:
Jullie trainingen gaan dinsdagavond 12-2-2019 niet door. Er is dan een cursus voor trainers en coaches, waarvoor we veld 2 nodig hebben! Dit is dus eenmalig.

Krokusvakantie
In de week van 4 tot en met 8 maart zijn er geen trainingen, tenzij het team daar zelf andere afspraken over maakt met de trainer.

Zoals gezegd: we gaan de komende week verdere oplossingen zoeken.
Mocht je het leuk vinden om dit soort problemen op te lossen: we zoeken nog een trainerscoordinator. Meer info bij ondergetekende/

Mocht je interesse hebben in het geven van trainingen: neem contact op met ondergetekende (vanaf 17+).

Veel plezier op de training volgende week!

Met vriendelijke groet,

Paul Brok