Teambuilding JB1
Jeugdhockeykamp 2019

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
3. Minke Taal - MB2

Met trots presenteren wij Domus Magnus als nieuwe sponsor!

Deze weel heeft MHC Dieren een akkoord bereikt met Domus Magnus voor een sponsorovereenkomst voor 3 jaar.

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie. Men biedt een integraal pakket aan van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Domus Magnus biedt hiermee een alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg.

Om hun naamsbekendheid te vergroten heeft Domus Magnus ervoor gekozen om een reclamebord te plaatsen langs het veld bij MHC Dieren en om Dames 1 te sponsoren met uitshirts. Omdat Dames 1 in de regio Noord en Oost speelt bereikt men daarmee de doelgroep nog beter.

Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee en hopen dat wij een lange samenwerking kunnen aangaan.

Bij de start van de competitie in maart zal Dames 1 de shirts presenteren en zal de ondertekening van het contract plaats vinden.

Naast de shirtsponsoring van dames 1 zal Domus Magnus ook een financiele bijdrage leveren aan de club in z’n geheel.

Wij heten Domus Magnus van harte welkom en willen Sanne Muurling bedanken voor haar bijdrage in de totstandkoming van deze overeenkomst.

Namens het bestuur

Jos Wortelboer