Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 25 
Teambuilding JB1
vr 14 
Teambuilding F - jeugd
vr 28 
Jeugdhockeykamp 2019
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Sander Schenkels - H Vet A
3. Minke Taal - MB2
4. Ellen Unnik-Broenink - D Vet A
5. Maureen Bokdam - D1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
8-9
Wil jij dit seizoen ook weer zaalhockey spelen?


Na een warme zomer starten de eerste competitiewedstrijden aankomend weekend! Heerlijk weer het veld op maar het nieuwe zaalhockey seizoen komt er aan.
Voor veel leden is zaalhockey een bekend begrip, maar voor sommigen nieuw;  zie de omschrijving onderaan dit bericht.


MHCD zal dit seizoen met juniorenteams vanaf de D-jeugd en seniorenteams meedoen aan de zaalcompetitie. De competitie loopt van 8 december 2018 t/m 24 februari 2019.


Trainingen ter voorbereiding op het zaalseizoen starten vanaf 19 november in de sporthal Theothorne in Dieren, en kunnen gecombineerd worden met de veldtrainingen tot aan de winterstop. Informatie over teams en trainingstijden volgt later.


De contributie voor aankomend zaalseizoen zal naar schatting € 50,- per spelend lid bedragen.


Wil jij je aanmelden voor het komende zaalseizoen?  Aarzel dan niet en stuur voor 25 september een e-mail naar: [email protected]   o.v.v  zaalhockey 2018-2019, je naam en veldteam waar je op dit moment in speelt. Natuurlijk kun je eerst met teamgenoten overleggen en als er ouders zijn die graag willen coachen, dan horen we dat ook graag. Als alle aanmeldingen binnen zijn wordt gekeken naar selectiemogelijkheden, teamindelingen en trainingsschema’s.Zaalhockey
Zaalhockey is een aparte competitie die in de wintermaanden (als de veldcompetitie even stil ligt) gespeeld wordt. Om de lange winterstop te overbruggen is zaalhockey een uitstekende manier om conditie op peil te houden en toch bezig te zijn met hockey!  Daarnaast is zaalhockey ook erg goed voor de techniek!  In de periode van december tot en met februari worden wedstrijden gespeeld in verschillende sporthallen in de regio. Sporthal Theothorne in Dieren is de thuishal van MHCD!  Een team speelt 2 wedstrijden (van 2 keer 20 min. met 5 min. rust) per speeldag. Zaalhockey wordt met 6-tallen (max. 12 spelers op het wedstrijdformulier) gespeeld op een klein veld met balken op de zijlijnen en kleine doelen. De keepers hebben speciale uitrusting voor de zaal en spelers zijn verplicht een zaalstick en zaalschoenen te gebruiken. Ook gelden er andere regels voor zaalhockey, te vinden op de site van de knhb. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje! https://vimeo.com/33573787

Met sportieve groet,
Zaalhockeycie.MHCD
Sandra den Hoed