Wijnavond MHC Dieren

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
3. Stan Hillenaar - H Vet B
5. Elona Oliekan - MB1

Trimhockey voor ouders op woensdagavond, geef je snel op!

Zoals al aangegeven in de laatste nieuwsbrief bereiken ons steeds vaker berichten dat ouders van leden (maar ook andere belangstellenden) het wel leuk zouden vinden om de basistechnieken van het hockeyspel te leren en om in een ontspannen sfeer ’n balletje te slaan.

Welnu, wij hebben daarvoor ruimte gevonden op de velden op woensdagavond.
Iedereen die de basistechnieken wil leren van het hockeyspel kan terecht van 20.00 uur tot 20.30 uur onder begeleiding van Giel Cals en/of Roel Feltmann.
Daarna sluiten nog wat andere trimmers aan en kan er onderling een partijtje gespeeld worden, met aangepaste spelregels. Na afloop kan er in het clubhuis nog wat genuttigd worden, uiteraard.

Om te voorkomen dat Giel en Roel tevergeefs op het veld klaar staan:
Geef je op bij Paul Brok ([email protected]). Bij voldoende deelname starten we woensdag 29 augustus.

Vervolgens mag je als proeflid drie keer vrijblijvend meedoen. Daarna kan je trimlid worden bij MHC Dieren.