Bockbieravond

4. Joost Koning - JB1
5. Stan Hillenaar - H Vet B

Gezocht: (hulp)trainers

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers voor een aantal juniorenteams en voor de jongste jeugd.

Ben je ingedeeld bij de junioren (MA/MB of JB), of zijn er ouders/verzorgers of senioren die trainingen willen verzorgen?

Dan hebben wij een leuke klus als (hulp) trainer bij de (jongste) jeugd.
Onder leiding van een ervaren trainer kan je worden ingezet als hulptrainer bij de jongste jeugd. Je zet dan de oefeningen uit en je geeft aanwijzingen.
In de meeste gevallen zal dit op woensdag en vrijdag aan het einde van de middag zijn.

Als je wat meer ervaren bent kan je zelfstandig trainer worden bij een team uit de junioren. Onder leiding van een van de hoofdtrainers wordt het programma doorgenomen en krijg je hulp. Dit is gedurende de avonduren (tussen 18.00 en 22.00 uur).

Voor alle trainers geldt dat je door de club in de gelegenheid wordt gesteld om erkende trainersdiploma’s te halen. De kosten daarvan zijn voor MHC Dieren.
Daarnaast betalen wij de trainers een vergoeding die afhankelijk is van de ervaring.

Meer informatie bij Paul Brok (hockeyzaken).
Mail: [email protected]