Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

za 25 
Teambuilding JB1
vr 14 
Teambuilding F - jeugd
vr 28 
Jeugdhockeykamp 2019
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Sander Schenkels - H Vet A
3. Minke Taal - MB2
4. Ellen Unnik-Broenink - D Vet A
5. Maureen Bokdam - D1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
9-8
1-9-2018: Spectalucaire opening nieuwe seizoen voor jong en oud

Let op: programma aangepast!
In verband met het geringe aantal aanmeldingen gaat het buffet niet door. Uiteraard is er einde van de spetterende dag wel een borrel.

Tot aanstaande zaterdag allemaal!

----

Zaterdag 1 september 2018 spectaculaire opening van het hockeyseizoen 2018 -2019 van MHC Dieren.

We gaan er vanuit dat alle teams aanwezig zijn (jongste jeugd, junioren, senioren en trimmers, en als een team (deels) niet aanwezig kan zijn dit laten weten)

Het is de bedoeling dat we gaan werken aan onze tweede doelstelling: de gezelligste familiehockeyclub van Oost-Nederland.Gezelligheid staat dus voorop! De teams worden ingedeeld in poules en spelen een onderling toernooi met aangepaste spelregels en speeltijden. In de diverse poules zitten junioren, senioren en trimmers, dus oud speelt tegen jong, groot tegen klein en omgekeerd.

Wat de speciale spelregels zijn wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Een team zal ongeveer 6 tot 8 spelers hebben en er wordt gespeeld op een half veld.

Programma
 • Van 09.00 uur tot 11.30 uur is er een speel/hockey activiteit voor de jongste jeugd (tot de D-jeugd). Alle jongste jeugd leden worden daar verwacht en zij mogen allemaal broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes meebrengen. Het wordt vooral erg gezellig. Sportkleding is gewenst. Rond 11.30 uur worden de velden vrij gemaakt voor het toernooi.

 • Van 11.30 tot 12.00 ontvangst van de junioren, senioren en trimmers.
 • Vanaf 12.00 uur openingstoespraak door de voorzitter met de ambities en doelstellingen voor het nieuwe hockeyseizoen. Ook een voorstelronde van Dames 1 en Heren 1, die beide uitkomen voor de bondscompetitie.

 • Ieder team gaat op de foto en voorts is er voor ieder team een presentje.

 • Van 13.00 uur tot 17.00 uur: mixed hockeytoernooi MHC Dieren. poule-indeling en wedstrijdschema wordt ook dan bekend gemaakt.

 • 17.00 uur einde toernooi en borrel.
  Prijsuitreiking aan het team die het leukste/origineelste gekleed was.Let op, denk dus aan een te gekke outfit met jouw team!

 • 18.00 uur buffet. Inschrijven voor het buffet via [email protected]
  Kosten € 12,00 (vanaf 18 jaar) en € 10,00 (tot 18 jaar) per deelnemer. Ook de jongste jeugd (en ouders/verzorgers) zijn hierbij van harte uitgenodigd. Afrekenen in het clubhuis.

Daarna: gezellig samenzijn onder het genot van een drankje tot 00.00 uur. 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =