do 17
Trainer/coach cursus met

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
5. Jasper Breevoort - JC1

16 juni Slotdag MHC Dieren - ben jij er bij?

Slotdag MHC Dieren

Op zaterdag 16 juni is er de jaarlijkse slotdag bij MHC Dieren. Dit jaar voor het eerst op het nieuwe complex. De slotdag is voor jong en oud en staat in het teken van hockey en smakelijke gezelligheid. We hopen alle leden, ouders/verzorgen van jeugdleden en vrijwilligers te verwelkomen!

Het programma is als volgt:

• 09.00 – 14.00 Slotdag jongste jeugd (laatste wedstrijden jeugd me smakelijk afsluiting)
  • 15.30 – 17.00 ALV (voor alle ouders/verzorgen van jeugdleden en seniorenleden)
  • 17.00 – 18.00 Huldiging alle kampioenen
  • 18.00 – 24.00 BBQ en feestelijke afsluiting voor alle vrijwilligers leden en ouders/verzorgen van jeugdleden

Meer informatie over de ALV lees je hier.

Voor de huldiging van de kampioenen en de barbecue is iedereen van harte welkom.

Let op, voor de barbecue moet je jezelf voor 1 juni inschrijven. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

De kosten voor de barbecue zijn Euro 12,50,- voor ouders en senioren, jeugdleden betalen Euro 7,50,- per persoon. Betalen kan op de dag zelf bij de bar. Inschrijven kan ook via de lijst in het clubhuis.

Ben jij vegetarisch of heb je andere dieetwensen, geef dit dan ook aan tijdens het inschrijven via e-mail of de lijst in het clubhuis.

We hopen iedereen op 16 juni te mogen verwelkomen. Wij hebben er ontzettend veel zin in om samen terug te kijken op een prachtig seizoen.

Vriendelijke groet,

Jos Wortelboer