Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

do 17 
Examen clubscheidsrechter
do 24 
Vergadering KNHB
za 26 
Midwintercompetitie
ma 28 
BRAVO presentatie
di 29 
Trainer/coach cursus met
za 09 
Midwintercompetitie
di 12 
Trainer/coach cursus met
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Sander Schenkels - H Vet A
3. Ellen Unnik-Broenink - D Vet A
4. Maureen Bokdam - D1
5. Jasper Breevoort - JC1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
11-4
Afspraken gebruik niewe complex MHC Dieren

MHC Dieren beschikt sinds maart 2018 over twee kunstgrasvelden en een modern clubhuis. Op zaterdag is het vaak een drukte van jewelste op de velden, maar ook in ons clubhuis. Daarom gelden de onderstaande afspraken:


Parkeren
Gelieve te parkeren in de daartoe aangegeven parkeervakken.
Als de parkeervoorziening op het eigen terrein vol is, dan kan je parkeren op de parkeerplaats hoek Imboslaan-veldweg. Voor de Imboslaaan geldt een parkeerverbod, dus hier niet parkeren.

Aan leden MHC Dieren het verzoek zoveel mogelijk met de fiets te komen.Kleedkamers
Het clubhuis heeft twee kleedruimten/doucheruimten op de begane grond. Bij de ingang van de kleedruimten wordt per speeldag aangegeven welk team (dames/heren) welke kleedruimte kan gebruiken. Het is niet toegestaan zich op de eerste verdieping om te kleden cq te verzamelen.Vergeten kleding e.d.
Vergeten kleding e.d. wordt bewaart in het clubhuis. Aan het einde van elke maand wordt kleding die niet wordt opgehaald gestort in de kleedcontainer. Daarna is het dus niet meer mogelijk vergeten kleding op te halen.Roken op het terrein
MHC Dieren streeft erna om roken op het terrein zoveel mogelijk te beperken en aan een ieder een rookvrije omgeving te bieden. Dit betekent dat roken wanneer de jeugd speelt (zaterdagen)/traint er op het gehele terrein niet gerookt mag worden.Op andere trainingsdagen/speeldagen (senioren) mag er gerookt worden op de plek waar de rookpaal staat (achterzijde clubgebouw).Een verzoek aan een ieder deze regels op te volgen. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Namens het bestuur,


Jos Wortelboer
Voorzitter

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =