KICK OFF Nieuwe seizoen
Teambuidingdag dames 1

Inschrijving jeugdhockeykamp (29 juni t/m 1 juli) 2018 geopend - schrijf je snel in!

MHC Dieren organiseert van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli het jaarlijkse hockeykamp voor de F-, E-, D- en C-jeugd. Dit jaar is het thema beach en er zijn naast het hockeytournooi weer tal van andere spetterende activiteiten waarover we nog niks verklappen.

Via dit formulier (www.mhcdieren.nl/hockeykamp) kunnen de kinderen worden ingeschreven. Voor ieder kind moet een formulier worden ingevuld. Dit formulier dient uiterlijk vrijdag 1 juni voor 12.00 uur volledig te zijn ingevuld.

Nieuw dit jaar is dat ouders/verzorgers in dit formulier kunnen aangeven wanneer ze als vrijwilliger tijdens het kamp inzetbaar zijn, bijvoorbeeld voor een bardienst. Daarnaast verloopt de betaling dit jaar voor het eerst via iDeal (kosten voor het jeugdkamp zijn € 40,- per deelnemer). De registratie en iDeal-betaling wordt door onze partner creaza gefaciliteerd.

Na de inschrijving ontvangt u ter bevestiging een kopie van de inschrijving op het opgegeven e-mailadres. Uitgebreide informatie over het jeugdkamp wordt in de weken (+/- 2 weken) voor het kamp per e-mail toegestuurd. Daarin is dan ook de ‘vrijwilligersplanning’ opgenomen.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en hopen alle D, C, F & E jeugd te mogen verwelkomen!

Tot dan allemaal!

Organisatie MHC Dieren jeugdhockeykamp