ma 04

5. Lars Jongejan - H1

Betaling contributie seizoen 16/17

Beste Leden,

Uit onze ledenadministratie is gebleken dat er toch nog een behoorlijk aantal leden hun contributie of gedeelte hiervan nog steeds niet betaald heeft over het afgelopen seizoen. Dit ondanks diverse reminders die hiervoor zijn verzonden aan de betreffende leden. Achterstand in betaalde contributie raakt direct onze belangrijkste inkomsten bron en heeft direct invloed op onze financiële positie en de verplichtingen die wij als club hebben aan derden.

Kortom een dringend verzoek aan deze leden die nog steeds niet betaald hebben; doe dit op korte termijn. Deze leden kunnen ook een telefoontje verwachten om dit verzoek nog kracht bij te zetten.

Leden die hun contributie keurig hebben betaald en dat zijn gelukkig de meesten kunnen dit bericht weggooien.

Heb je hierover een vraag dan kan je deze stellen aan onze penningmeester Frans Bruning [email protected]ren.nl of via 06-24 38 91 93.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Het bestuur van MHC Dieren