Slotdag Jongste Jeugd

zaterdag 12 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes F2 Arnhemse Mixed Hockey Club Upward MF6
Hockeykamp 2017; meld je nu aan want de inschrijving is bijna gesloten!

Van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli organiseert MHC Dieren weer het jaarlijkse hockeykamp. Dit jaar is het thema 'MHC Dieren goes to the movies', dus het wordt weer een gaaf weekend dat volledig in het teken van films en natuurlijk hockey staat. Maar, uiteraard zijn er naast hockey ook weer veel andere activiteiten waarover we nu nog niet teveel kunnen verklappen.

Het hockeykamp is voor de jongste jeugd van MHC Dieren, zijnde F, E, D en C jeugd.

Aanmelden kan met dit aanmeldingsformulier. Dit formulier dient uiterlijk 25 juni te zijn ingevuld. Graag volledig invullen en 1 formulier per kind.

Vrijdag 7 juli start het kamp om 16.00 uur op het (huidige) terrein van MHC Dieren. De tenten kunnen vanaf die tijd, met hulp van ouders, opgezet worden.
Zondag 9 juli is het kamp om 13.00 uur afgelopen. Dan mogen de tenten, wederom met hulp van de ouders, weer worden ingepakt.

De kosten voor het hockeykamp bedragen EUR 37,50 per kind. De betaling moet uiterlijk op 25 juni binnen zijn op: NL44RABO0311011624 t.n.v. MHC Dieren o.v.v. hockeykamp en de naam van uw kind.

Uiteraard volgt binnenkort nog meer informatie. Maar mochten er op dit moment vragen zijn, neem dan contact op via [email protected]

Wij hebben er weer erg veel zin in en kijken uit naar het weekend van 7 juli!

Namens de organisatie,

Michiel Kroon