Wedstrijden quicklinks

Teams

Agenda

ma 01 
Nieuwjaarstraining
za 03 
Opening nieuw complex MHC
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Evelien Roos - D3
2. Debbie Roeloffzen - D3 zaal
3. Isabel Nederhoed - MB1 zaal
4. Robine Köhnen - MD1 zaal
5. Robine Köhnen - MD1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

terug naar vorige scherm
3-4
Vacature: wedstrijdplanningen jeugd en indeling scheidsrechters

De afgelopen 5 jaar heeft Arthur van Werkhooven de wedstrijdindelingen voor de jeugdwedstrijden gedaan plus het plannen van de scheidsrechters voor de wedstrijden.  Na 5 jaar, waarvoor het bestuur Arthur hartelijk bedankt, is het tijd om het stokje over te geven. 

We zijn dus op zoek naar een vrijwilliger.
Het indelen van zowel de wedstrijden als de scheidsrechters gebeurt zo’n 4 keer per seizoen. De eerste keer in augustus voor de voorcompetitie, in oktober voor de wedstrijden tot aan de winterstop. Daarna volgen nog twee blokken, één na de winsterstop tot de meivakantie en in april de laatste wedstrijden. Per blok is dit maar één avond werk. Dit kun je gewoon thuis doen, rechtsreeks op de site van de KNHB en in ons systeem Lisa. Na het plannen kunnen de scheidsrechters worden geïnformeerd door de scheidsrechterscommissie (die de definitieve indeling maakt) en kan de kantinecommissie de barindeling gaan maken.  Kortom, een belangrijke en interessante functie omdat er veel samenhang is met het werkveld van andere commissies.

Wil je meer over de inhoud van de functie weten of ben je geinteresseerd? Neem dan contact op met Jos Wortelboer, Voorzitter van MHC Dieren via [email protected].

Wij bedanken Arthur nogmaals voor zijn inzet en werk!

Namens het bestuur,

Jos Wortelboer
Voorzitter MHC Dieren

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =