ma 23

2. Bibi Gierman - MD2
3. Lotte Berndsen - MD2
4. Robine Köhnen - MD1

Ga mee naar de Europese Kampioenschappen hockey in Amsterdam!

Zondag 27 augustus is de finale dag van het EK-hockey voor de mannen. Het plan is om met MHC Dieren naar dit prachtige internationale hockey evenement te gaan. Ga jij ook mee?

Je bent verzekerd van drie topwedstrijden hockey, inclusief de Nederlandse mannenploeg! Zo mogelijk om de Europese titel. Geweldig om mee te maken!
Meegaan op deze dag kost 40 euro. Dit is inclusief entree, vervoer met luxe bus van en naar Amsterdam vanuit Dieren èn een plek achter éen van de doelen. De finale wedstrijd vindt plaats om 16.00 uur.

We hebben 60 kaarten weten te reserveren. Maandag 27 maart a.s. moeten we dit aantal al bevestigen. Dus: wil je dit prachtige hockey event bijwonen? Meld je dan snel aan via [email protected] Zowel jeugd, junioren als senioren mogen mee.

Voor meer info: http://rabo-eurohockeychampionships2017.nl of mail/bel met Frans Bruning via [email protected] of 06-24389193.