Slotdag jongste jeugd

5. Evelien Roos - D3

Lees nu alles over de clubacties: obligaties, club van 100 en teamacties

Obligatielening
Afgelopen maandag 6 maart is het voorstel in de ledenvergadering gelanceerd over een obligatielening voor de leden van MHC Dieren.

Het voorstel is dat leden kunnen inschrijven voor deze lening vanaf dit moment en de vereniging een lening kunnen verschaffen vanaf € 500,-. Meerdere obligaties van € 500,- zijn ook mogelijk.

Deze actie heeft tot doel geld bijeen te brengen voor de realisatie van ons clubhuis. Nadere informatie staat in de prospectus. Wilt u meer weten neem dan contact op met de penningmeester Frans Bruning, dit kan via email [email protected] of 06 24 38 91 93.

Club van 100

De tweede actie is dat leden ook een eenmalige donatie aan de vereniging kunnen geven vanaf € 50. Ook deze wordt voor hetzelfde doel aangewend. Ons doel is dat minimaal 100 leden op deze wijze donateur worden.

In het nieuwe clubhuis wordt een bord geplaatst waar al deze donateurs worden genoemd.

Donaties kunnen overgemaakt worden op rekening nummer NL44 RABO 0311 0116 24

Teamacties
Naast de succesvolle acties rond de kerststerren van de jeugdleden en Dames 1, het oliebollen bakken een oproep aan andere teams ook een leuke actie te gaan doen. Wanneer teams van onze vereniging een actie willen houden om geld bijeen te brengen neem dan contact op met Frans Bruning ([email protected]) en meldt je actie aan bij de communicatie-cie ([email protected]). Wil je meer weten of wat vragen, bel dan met Frans Bruning (06 24 38 91 93).