Vrijwilligeravond

3. Robine Köhnen - MD1
4. Isabel Nederhoed - MB1
5. Bibi Gierman - MD2

Openingsfeest nieuw complex MHC Dieren; jouw hulp is nodig!

Ons nieuwe hockeycomplex verdient een spetterende opening. Naar verwachting zal dit midden volgend seizoen plaats gaan vinden. Het moet een opening worden waar alle leden, jeugd en senioren, ouders enz. met volle tevredenheid op terug gaan kijken. En dat we met deze opening MHC Dieren in de regio op een bijzondere manier presenteren. Kortom de ambities zijn hoog en kunnen elke hulp gebruiken.

Hierbij een oproep aan leden om hieraan je medewerking te verlenen. Ons idee is om van elk seniorenteam een vertegenwoordiger te krijgen in het organisatiecomité. Dit comité bedenkt en geeft uitvoering aan ideeën rondom de opening. Wie doet er mee?

Je kunt je hiervoor opgeven bij Jos Wortelboer ([email protected]) of via [email protected]

Namens het bestuur MHC Dieren,

Jos Wortelboer