ma 01

3. Lotte Berndsen - MD2
4. Robine Köhnen - MD1
5. Jasper Breevoort - JD1

Installeer ‘m nu; de MHC Dieren app!

Update: Sommige leden melden problemen met inloggen, de instructie bleek niet helemaal duidelijk, zie gebruik.

Al enige tijd 4 heeft MHC Dieren een eigen app voor smartphones. De app is gemaakt door LISA. Dat is het systeem waarvan wij gebruik maken voor onze website, de ledenadministratie, facturatie, team indelingen et cetera.  Dit betekent dat de app alle functionaliteit biedt die je ook kent van onze website. Maar er is meer. Veel meer. Via de app zijn ook de trainingsschema’s, wedstrijdplanningen, uitslagen, rijschema’s, bardiensten, fluitbeurten, verjaardagen, foto’s en nieuwsberichten te vinden.

Maar dat is nog niet alles. LISA-Team, onderdeel van de app, biedt veel interactie mogelijkheden voor teams. Zo kunnen Coaches en begeleiders in deze app rechtstreeks taken toebedelen aan hun teamleden. Bijvoorbeeld wie er voor het fruit zorgt, wie voor het water en wie er moeten rijden. Hiermee komt een einde aan het opstellen van allerlei schema’s in Excel en veel mailverkeer. Voor speler natuurlijk ook ideaal. Kijk even in de MHC Dieren/LISA app en je weet direct hoe laat je moet spelen, hoe laat jullie vertrekken en of je training doorgaat.

Downloaden en beschikbaarheid

Met ingang van het nieuwe seizoen 2014 – 2015 zal er een club-app LISA verschijnen die is te downloaden uit ITunes Store of Google Play. Zoek in deze stores op "LISA Hockey" en installeer de app.

Heb jij geen smartphone? Geen probleem. Dezelfde functionaliteit is ook via de  vertrouwde website beschikbaar. Je kunt hiervan gebruik maken door in te loggen. Dat doe je via de invoervelden rechtsboven op de homepage van MHC Dieren.

Gebruik
Om de app te kunnen gebruiken moet je, als je deze hebt geïnstalleerd, inloggen. Dit doe je met jouw lidnummer en wachtwoord. Om in te kunnen loggen dien je de beschikking te hebben over een lidnummer en wachtwoord. Veel leden zijn het wachtwoord vergeten, daarom ontvangen alle leden hun lidnummer en wachtwoord. Hiermee kan je een nieuw wachtwoord aanmaken, waarmee je kan inloggen en het wachtwoord kan aanpassen.

Omdat wachtwoorden versleuteld worden opgeslagen is het niet mogelijk om het oude wachtwoord op te vragen. Het is alleen mogelijk om met behulp van lidnummer en e-mailadres een nieuw wachtwoord op te vragen. Volg deze link om een nieuw wachtwoord op te vragen. Klik op wachtwoord vergeten. Dit is alleen mogelijk met behulp van het primaire e-mailadres en lidnummer.

LISA-Team
We hadden het er net al even over; LISA-Team. Naast de eerder genoemde functionaliteit zit er nog veel en veel meer in. Een korte greep uit de handige tools:
•    Verificatie voor scheidsrechters en coaches van het Digitale wedstrijd formulier zonder inloggen
•    Persoonlijke (familie) agenda.
•    Alle teamfuncties zoals presentie, taken, bierpot, verslagen, e-mailen, documenten gemakkelijk uit te voeren en direct te communiceren naar teamgenoten.
•    Actuele uitslagen, wedstrijden en standen van alle teams en competities.
•    Inplannen van fluit- en bardiensten.
•    De coach, begeleider of aanvoerder heeft de mogelijkheden met ‘push berichten’ direct informatie naar teamleden te sturen.

Deze tools vind je dus in de app of via de website. Om in te kunnen loggen dien je de beschikking te hebben over een lidnummer en wachtwoord. Veel leden zijn het wachtwoord vergeten, daarom staan hieronder je lidnummer en wachtwoord. Hiermee kan je een nieuw wachtwoord aanmaken, waarmee je kan inloggen en het wachtwoord kan aanpassen.

Vragen
Heb je vragen over de app, de installatie of het gebruik ervan? Neem dan contact op met [email protected].

Martijn Knoop, 17-8-2014 @ 9:21:07
Handig!
Tim Bergman, 17-8-2014 @ 12:05:17
Zie er goed uit. En idd handig!
Nicole Otten, 18-8-2014 @ 18:51:11
zietver goed uit en volgens mij erg handig
Emma Grubesic, 19-8-2014 @ 13:22:23
Erg prettig en overzichtelijk!
Anne Bodt, 20-8-2014 @ 8:55:55
super!