Wedstrijden quicklinks

Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

zo 17 
Dames 1 - Don Quishoot D
vr 22 
TEAMBUILDING DAMES 1 en H
zo 24 
"Dieren wordt wakker toer
zo 24 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 -
di 26 
workshop CS+ scheidsrecht
vr 15 
Sjors Sportief Doesburg
vr 15 
SilverCup Dames 1 - Bully
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Sander Schenkels - H Vet A
3. Ellen Unnik-Broenink - D Vet A
4. Maureen Bokdam - D1
5. Jasper Breevoort - JC1
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 9 maart 2019
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Jongens E8 Arnhemse Mixed Hockey Club Upward J8E1
- Uit Meisjes E3 Arnhemse Mixed Hockey Club Upward ME8
terug naar vorige scherm
1-5
Vriezekolk

De beste wijn na een intensieve hockeywedstrijd?

Nieuwe sponsor en vinoloog André Vriezekolk geeft antwoord.


Vinoloog André Vriezekolk van Wijnkoperij Vriezekolk in Loenen verzorgd al een aantal jaar de wijnen op de jaarlijkse wijnproeverijen van MHC Dieren. Sinds dit jaar doet André meer voor onze hockeyclub. Hij is nu ook sponsor en treft onze leden niet op het veld, maar juist ernaast; tijdens de derde helft!

 

André Vriezekolk heeft in 2006 een wijnwinkel aan de hoofdstraat in Loenen overgenomen. Op dit moment heeft hij in zijn winkel tussen de 400 en 500 wijnen uit heel de wereld te koop. De vinoloog woont zelf in Dieren en is bekend met onze hockeyclub. André: "Ik heb verder niets met hockey, maar je hoeft elkaar niet te vinden op het veld. De leden en ik vinden elkaar tijdens de derde helft”. André deelt zijn passie met levensgenieters die van lekker eten en een goed glas wijn houden. Deze levensgenieters vindt hij terug bij MHC Dieren.

 

Op de vraag ‘’Wat is de beste wijn na een wedstrijd?’’ antwoordt de vinoloog het volgende: "Cava. Als je verliest, word je weer vrolijk van deze mousserende witte wijn uit Spanje. Als je een wedstrijd wint, is het met Cava nog meer feest; het drinken van Cava is speciaal en altijd een feestje. Cava wordt op dezelfde manier als champagne gemaakt. De wijn is iets droger dan prosecco en het heeft meer fijne, kleine bubbels en meer kwaliteit. Het is de beste wijn na iedere wedstrijd”.

Wil je, ongeacht winst of verlies, proosten met een goed glas wijn en tegelijkertijd MHC Dieren sponsoren? Bij Wijnkoperij Vriezekolk aan de hoofdstraat in Loenen ben je aan het goede adres!