ma 23

3. Lotte Berndsen - MD2
4. Robine Köhnen - MD1

Vriezekolk

De beste wijn na een intensieve hockeywedstrijd?

Nieuwe sponsor en vinoloog André Vriezekolk geeft antwoord.

Vinoloog André Vriezekolk van Wijnkoperij Vriezekolk in Loenen verzorgd al een aantal jaar de wijnen op de jaarlijkse wijnproeverijen van MHC Dieren. Sinds dit jaar doet André meer voor onze hockeyclub. Hij is nu ook sponsor en treft onze leden niet op het veld, maar juist ernaast; tijdens de derde helft!

André Vriezekolk heeft in 2006 een wijnwinkel aan de hoofdstraat in Loenen overgenomen. Op dit moment heeft hij in zijn winkel tussen de 400 en 500 wijnen uit heel de wereld te koop. De vinoloog woont zelf in Dieren en is bekend met onze hockeyclub. André: "Ik heb verder niets met hockey, maar je hoeft elkaar niet te vinden op het veld. De leden en ik vinden elkaar tijdens de derde helft”. André deelt zijn passie met levensgenieters die van lekker eten en een goed glas wijn houden. Deze levensgenieters vindt hij terug bij MHC Dieren.

Op de vraag ‘’Wat is de beste wijn na een wedstrijd?’’ antwoordt de vinoloog het volgende: "Cava. Als je verliest, word je weer vrolijk van deze mousserende witte wijn uit Spanje. Als je een wedstrijd wint, is het met Cava nog meer feest; het drinken van Cava is speciaal en altijd een feestje. Cava wordt op dezelfde manier als champagne gemaakt. De wijn is iets droger dan prosecco en het heeft meer fijne, kleine bubbels en meer kwaliteit. Het is de beste wijn na iedere wedstrijd”.

Wil je, ongeacht winst of verlies, proosten met een goed glas wijn en tegelijkertijd MHC Dieren sponsoren? Bij Wijnkoperij Vriezekolk aan de hoofdstraat in Loenen ben je aan het goede adres!