Teambuilding JB1

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Minke Taal - MB2
5. Stan Hillenaar - H Vet B

Sponsor: GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V.
In Dieren is gevestigd GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V. Het is een initiatief van GlansGarant en vdveenschilders te Dieren. GlansGarant is een organisatie waar veel huiseigenaren een 10 jarig onderhoudsabonnement hebben afgesloten en zodoende profiteren gedurende die periode van een hoogwaardig kwalitatief onderhoudsysteem tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en een uiterst gunstige prijsstelling.

Om de professionaliteit van de organisatie te benadrukken richt GlansGarant met samenwerkende schildersbedrijven eigen schildersbedrijven op die moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en daardoor bijdragen aan de GlansGarant groei. Naast uitstekende vakmensen, prima uitgevoerde werkzaamheden, dragen de uniforme uitstraling van de GlansGarant schildersbedrijven bij aan het kwaliteitsniveau.

Ondernemer Rens van der Veen hierover: "Van wagenbelettering, een eigen verflijn, uniforme kleding en kwaliteitsborging. Dat is wat de klanten zoeken. Professionaliteit dus en daar staat GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V. echt Garant voor. Met GlansGarant kunnen particulieren en VVE’s, deel nemen aan het 10 jaren abonnementsysteem. De zekerheid van gespreide kosten en een perfect onderhouden huis of wooncomplex van wat betreft het schilderwerk”.

GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V. is gevestigd in Dieren aan de Rinaldostraat 12 en is een onderdeel van vdveenschilders. U kunt hen bereiken op telefoonnummer 0313-312100 of 06-51115435.