Teambuilding JB1

2. Minke Taal - MB2
5. Stan Hillenaar - H Vet B

proeftraining_proeftrainen

Wil jij kennis maken met de hockeysport of heb je al hockeyervaring bij een andere club maar ben je bijvoorbeeld verhuist naar de omgeving van Dieren. Kom dan proeftrainen bij MHC Dieren.

Bij MHC Dieren mag je drie keer komen proeftrainen waarna je de keus kan maken lid of geen lid worden. Voor de proeftrainingen kun je je aanmelden door contact op te nemen met:

Tot en met 10 jaar          [email protected]
Tussen 10 en 18 jaar      [email protected]
Ouder dan 18 jaar          [email protected]

Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de trainingstijden e.d. door te geven.

Indien je hockey ook de leukste teamsport van de wereld vindt kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Hierna word je door de jeugd of senioren commissie ingedeeld in een team. De indeling is afhankelijk van:
Hockeyervaring