Slotdag Jongste Jeugd

Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes F2 Arnhemse Mixed Hockey Club Upward MF6
Programma opening nieuwbouw - dagprogramma
Op 3 maart openen we ons nieuwe complex met een spetterend programma.

We hopen al onze huidige leden, ouders/verzorgen van jeugdleden oud-leden en andere belangstellenden te mogen verwerlkomen tijdens het dagprogramma.

Iedereen is van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:
    • 13.00 - 14.00 uur: inloop
      Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom op de club om het nieuwe complex alvast te bekijken.

• 14.00 - 14.30: officiële opening
      De Burgermeester zal samen met de KNHB, het bestuur van MHC Dieren en het bestuur van Ars Herba (de stichting die eigenaar is van het complex) het nieuwe complex officieel openen. Dit gaan we spectalucalair en knallend doen.

• 15.00 - 17.30: receptie
      Voor alle aanwezigen is er vanaf 15.00 uur tot 17.30 een receptie om met elkaar te toosten op het nieuwe clubhuis en de prachtige velden.

Tijdens de receptie zullen de Street Hockey mannen hun kunsten vertonen. Deze ware bal en stick tovenaars trekken de trukendoos open en zullen iedereen verstelt laten staan van wat je kunt met een bal en een stick.

• 15:00 - 17:30: clinic door internationals voor junioren
      Niemand minder dan meervoudig international Bjorn Kellerman, (twee landskampioenschappen, een met Rotterdam en een met Kampong, een EHL titel, goud op het EK en goud op het WK indoor, waar hij tevens topscoorder van Oranje was, op zijn naam staan) geeft een gratis clinic voor alle jeugdleden. Tijdens deze clinic krijg je tips en trics van deze bekende top hockeyer!

Let op, voor deze clinic zijn maar 100 plaatsen beschikbaar en inschrijven is verplicht. Inschrijven doe je hier. Doe je mee aan de clinic, vergeet je stick en sportkleding niet.

• 15:15 - 16:30 - Dames 1 tegen de Masters
      Op het tweede veld wordt een prachtige wedstrijd gespeeld tussen ons Dames 1 en de Dames Masters. De Dames Masters zijn allemaal boven de 45 jaar en onlangs Europees kampioen geworden. Onze eigen Sandra den Hoed speelt ook in dit team. Het belooft een spannende strijd te worden.

Tijdens deze wedstrijd is er ook een Toto. Durf jij het aan om de uitslag te voorspellen?

Het middagprogramma eindigt om 17:30 met een afsluitende speech door de voorzitter.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze mooie dag en we hopen heel veel leden, oud-leden en andere belangstellende te mogen verwelkomen.

Als er vragen zijn over het programma, neem dan contact op met Jos Wortelboer, Voorzitter van MHC Dieren, via [email protected]

Avondprogramma voor senioren-leden, ouders van jeugdleden en partners

S'avonds (20.00 tot 00:30) is er een spetterend feest voor ouders van jeugdleden, senioren en partners. Op deze avond is er ook een verassingsoptreden. Hierover kunnen we niet teveel zeggen, maar het dak zal er figuurlijk van af gaan!

De kosten voor dit feest zijn 5,- euro per persoon. Aanmelden is hiervoor verplicht en doe je hier: https://mhcdieren.nl/site/default.asp?option=1101