Teams

Proeftraining

Kledingfonds

Agenda

vr 28 
Jeugdhockeykamp 2019
vr 02 
EERSTE TRAINING DAMES 1
vr 16 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1
zo 18 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 -
zo 25 
OEFENWEDSTRIJD DMES 1 - A
vr 30 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 -
zo 01 
OEFENWEDSTRIJD DAMES 1 NM
  hele agenda

Keeperscompetitie

1. Maureen Bokdam - Dames 1 Silver Cup
2. Minke Taal - MB2
3. Ellen Unnik-Broenink - D Vet A
4. Sander Schenkels - H Vet A
5. Stan Hillenaar - H Vet B
hele keeperscompetitie..

Laatste reacties

Nieuwbouw MHC Dieren

 

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden rondom de geplande verhuizing van MHC Dieren in het kader van de herinrichting van sportpark Nieuwland. MHC Dieren zal volgens de huidige planning in de zomer van 2017 verhuizen naar het sportpark Nieuwland Noord (de oude locatie van de voormalige voetbalclub VV Gazelle). Heeft u vragen of opmerkingen voor de nieuwbouwcommissie? U kunt de commissie altijd een bericht sturen naar [email protected].Programma opening nieuw complex MHC Dieren


Op 3 maart hebben we geopend
Overdag is de officïele opening met tal van sportieve activiteiten voor jong en oud. Leden, oud-leden, ouders van jeugdleden en andere geinteresseerden zijn van harte welkom vanaf 13.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit.

Dagprogramma opening nieuwe complex MHC Dieren


  • 13.00 - 14.00 uur: inloop
   Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom op de club om het nieuwe complex alvast te bekijken.

  • 14.00 - 14.30: officiële opening
   De Burgermeester zal samen met de KNHB, het bestuur van MHC Dieren en het bestuur van Ars Herba (de stichting die eigenaar is van het complex) het nieuwe complex officieel openen. Dit gaan we spectalucalair en knallend doen.

  • 15.00 - 17.30: receptie
   Voor alle aanwezigen is er vanaf 15.00 uur tot 17.30 een receptie om met elkaar te toosten op het nieuwe clubhuis en de prachtige velden.

   Tijdens de receptie zullen de Street Hockey mannen hun kunsten vertonen. Deze ware bal en stick tovenaars trekken de trukendoos open en zullen iedereen verstelt laten staan van wat je kunt met een bal en een stick.

  • 15:00 - 17:30: clinic door international voor junioren
   Niemand minder dan meervoudig international Bjorn Kellerman, (twee landskampioenschappen, een met Rotterdam en een met Kampong, een EHL titel, goud op het EK en goud op het WK indoor, waar hij tevens topscoorder van Oranje was, op zijn naam staan) geeft een gratis clinic voor alle jeugdleden. Tijdens deze clinic krijg je tips en trics van deze bekende top hockeyer!

   Let op, voor deze clinic zijn maar 100 plaatsen beschikbaar en inschrijven is verplicht. Inschrijven doe je hier. Doe je mee aan de clinic, vergeet je stick en sportkleding niet.


  • 15:15 - 16:30 - Dames 1 tegen de Masters
   Op het tweede veld wordt een prachtige wedstrijd gespeeld tussen ons Dames 1 en de Dames Masters. De Dames Masters zijn allemaal boven de 45 jaar en onlangs Europees kampioen geworden. Onze eigen Sandra den Hoed speelt ook in dit team. Het belooft een spannende strijd te worden.

   Tijdens deze wedstrijd is er ook een Toto. Durf jij het aan om de uitslag te voorspellen?

Het middagprogramma eindigt om 17:30 met een afsluitende speech door de voorzitter.

We willen vragen of iedereen zoveel mogelijk met de fiets wil komen, dit omdat de parkeergelegenheid beperkt is.
 

Avondprogramma voor senioren-leden, ouders van jeugdleden en partners

S'avonds (20.00 tot 00:30) is er een spetterend feest voor ouders van jeugdleden, senioren en partners. Op deze avond is er ook een verassingsoptreden. Hierover kunnen we niet teveel zeggen, maar het dak zal er figuurlijk van af gaan!

De kosten voor dit feest zijn 5,- euro per persoon. Aanmelden is hiervoor verplicht en doe je hier: https://mhcdieren.nl/site/default.asp?option=1101


Wij hebben ontzettend veel zin in deze mooie dag en we hopen heel veel leden, oud-leden en andere belangstellende te mogen verwelkomen
Update januari 2018


Op zaterdag 3 maart opent MHC Dieren haar nieuwe hockey complex. We hopen dat deze feestelijke dag met heel veel leden en genodigden gevierd gaat worden. Hou je emailbox in de gaten en onze website, want de komende tijd zullen we je regelmatig  op de hoogte houden over het programma van deze dag  enz.

Maar tot die tijd moet er nog veel gebeuren.

Na de velden vordert in ras tempo ons nieuwe clubhuis. Het gebouw is inmiddels wind en dak dicht. Dit betekent dat er nu aan de binnenzijde het gebouw verder kan worden afgemaakt. In week 6 is de planning wordt het gebouw opgeleverd en kunnen we beginnen met de inhuizing van ons nieuwe clubgebouw.

Kortom over, zeg 5 weken, beschikken we eindelijk over een nieuw clubgebouw.

Andere punten die nog van belang zijn:

We mogen nog gebruik maken van onze huidige accommodatie tot 1 maart. Zowel velden als clubgebouw.

Echter er zal ook verhuisd moeten worden. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 24 februari.

Hierbij een oproep aan alle leden om bij deze verhuizing mee te helpen. De start is zaterdag om 10.00 uur (oude locatie).

Hulp is nodig in handjes (veel handen maken……) maar ook wie een auto met aanhanger heeft is van harte welkom.

Op deze dag zal er ook een afvalcontainer staan voor spullen die niet overgaan naar de nieuwe locatie. Dus wil je iets hebben wat niet meegaat naar de nieuwe locatie , dan kan je dit alleen op zaterdag 24 februari ophalen.

Wil je je als verhuiskracht aanmelden? dat kan bij Paul Brok. [email protected]

Met vriendelijke groet,

Mede namens het bestuur van MHC Dieren

Jos WortelboerUpdate oktober 2017


Inmiddels, door velen al wel gezien, is de aanleg van de velden klaar. Ook de verlichting en hekwerk zijn bijna gereed. Inmiddels is er ook een gestart gemaakt met de bouw van ons nieuwe clubhuis. De fundering is al gelegd. Zie bijgaande foto’s’. Ook de verbetering van de imbosweg (bestrating en verlichting) zit in de eindfase.

In tijd ziet het er nu in grote lijnen (wijzigingen hierop kunnen zich nog voordoen) als volgt uit:

 • Week 42,43 hekwerk rond de velden klaar.
 • Week 43 keuring velden
 • Voor de kerst zal het clubgebouw dak en glas dicht zijn.
 • Geplande oplevering clubgebouw ongeveer eind januari.
 • Verhuizing in de maand februari (of eerder)
 • Opening complex; 1e weekend maart (nadere info volgt)

Dit betekent dat de feitelijke verhuizing in de maand februari kan plaats vinden. Nadere informatie hierover en planning volgt.

Vragen over de nieuwbouw graag richten aan: [email protected]

Kijk ook eens in het uitgebreide fotoboek op onze Facebook pagina voor een impressie van de nieuwbouwhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.1554998987864381.1073741884.262758903755069&type=1&l=fd6e4caee1

Update augustus 2017Update juli 2017
MHC Dieren - video-impressie nieuwbouw & verhuzing MHC Dieren from MHCDieren on Vimeo.

Inmiddels is het hooggelegen veld bijna klaar. Deze week (week 30) wordt het zand ingestrooid. Stootranden, hekwerken en plaatsen verlichting zal plaats vinden na de bouwvak vakantie (week 31,32,33).

Het laaggelegen veld is inmiddels voorzien van de kunstgrasmat. Overige werkzaamheden, gelijk aan het andere veld zullen plaatsvinden na de bouwvak vakantie.

De start van het bouwen van het clubgebouw starten vanaf week 36. We hopen dat we kunnen verhuizen tijdens de winterstop zodat we volledig kunnen starten op ons nieuwe complex na de winterstop. Hierbij een beroep aan een ieder die wil mee helpen met deze verhuizing.

De verbetering van de imboslaan zal starten in week 34. Nieuw asfalt en meer verlichting.

De aanleg van het nieuwe complex verloopt voorlopig volgens planning en de contouren worden steeds meer zichtbaar. Je bent natuurlijk altijd welkom om zelf ook een kijkje te nemen. Kortom er wordt hard gewerkt aan een fantastisch nieuw complex.

Vragen/opmerkingen richten aan: [email protected]

Update juni 2017


De laatste stand van zaken is dat alle financiële hobbels genomen zijn, zodat de Stichting Ars Herba nu echt de opdrachten aan de verschillende aannemers heeft verstrekt. We kunnen dus nu echt beginnen.

Allereerst zullen de velden, hekwerk, verlichting en bestrating parkeren worden aangelegd. Medio september hopen we dit gerealiseerd te hebben. Met de realisatie van het nieuwe clubhuis wordt na de bouwvak vakantie medio augustus begonnen.

De planning gaat dan uit van een totale oplevering van alles eind november/begin december.

In dit totale plan zal de Gemeente ook, parallel aan realisatie nieuw complex, de bestrating en verlichting van de imboslaan gaan vernieuwen.

Dit betekent dat we voor de winterstop nog op ons oude en vertrouwde complex blijven spelen.

De verbouwing en verhuizing kun je via dit albumt op Facebook volgen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1554998987864381.1073741884.262758903755069&type=1&l=fd6e4caee1


Update Mei 2017

De verhuizing gaat nu echt beginnen!

De laatste weken heeft de Nieuwbouwcommissie hard gewerkt om ook de laatste hobbels weg te nemen. En dit is gelukt. Alle zekerheden rondom financiering zijn binnen. Dit betekent dat met de uitvoering z.s.m. kan worden begonnen. Op 24 mei vindt hiertoe met de gemeente en betrokkenen overleg plaats om hoe dit verder vorm te geven. Na dit overleg zal er verder gecommuniceerd worden over het verdere verloop en bijbehorende planning.

Het bestuur van MHC Dieren

Update April 2017

Inmiddels zijn de laatste offertes en onderhandelingen bijna afgerond. De aanvang van het leggen van de velden begint op korte termijn en we hopen dat dit medio juni is afgerond. De bouw van het clubhuis begint medio mei. Uiteindelijk hopen we half oktober toch echt gebruik te kunnen maken van ons nieuwe complex. In de afrondende fase zijn we nog in het laatste overleg met de gemeente inzake contracten, financiering en opdrachtgeverschap. Belangrijke zaken die tijd kosten om de zorgvuldigheid hierin goed te borgen.

Medio mei zal weer een informatie avond gepland worden over de voortgang.

Ook goed te melden is dat verschillende teams en leden in actie komen of zijn gekomen om een eigen bijdrage te leveren. Deze bijdragen worden gebruikt om de inrichting van het clubhuis mogelijk te maken. Hiervoor wordt nog een speciale avond voor georganiseerd. Uitnodiging volgt.

Kortom een korte update, maar we zijn nog steeds goed op weg naar ons nieuwe complex.

Vragen/opmerkingen graag richten aan: [email protected]


Update januari 2017

 • De vergunning voor aanleg velden, verlichting e.d. is door de gemeente toegewezen. Zie bijgaand bericht in de Regiobode
 • De vergunning voor bouw clubhuis volgt medio maart.
 • De meeste offertes voor bouw clubhuis e.d. zijn opgevraagd en voor het merendeel binnen. Eind januari zal worden overgegaan tot het maken van keuzes hierin.
 • De offerte aanvraag voor hypotheek loopt. Ook hierin zullen meerdere offertes worden opgevraagd.
 • De verkeerssituatie Imboslaan (lees veilige verkeersituatie) is binnen de gemeente in behandeling.
 • De onderlaag onder het oude complex blijft liggen. Dit betekent dat onder de nieuwe velden een nieuwe ondergrond wordt gelegd.

Oproep
Medio juli/augustus willen we ons nieuwe complex feestelijk openen. Hiervoor dient een plan te worden gemaakt. Wie hieraan wil meewerken om dit plan op te stellen en uit te voeren is van harte welkom. Je kunt je hiervoor aanmelden bij: [email protected]

Update oktober 2016


De aanvraag voor de bouwvergunning is ingediend. De volgende stap hierin is dat de gemeente hiervoor de vergunning afgeeft en dat dan de inspraakprocedure gaat lopen. Als alles goed verloopt zonder teveel bezwaren hopen we dat we eind december echt kunnen beginnen.

Parallel hieraan lopen nu de besprekingen met Stichting Waarborgfonds en bank om de financiering rond te krijgen. Hiervoor hebben we, eis in aanvraag, een meer jaren begroting voor moeten afgeven. Ook hier verwachten we dat dit zonder teveel opmerkingen wordt geaccepteerd. De meerjarenbegroting is, naast ontwerp enz. een belangrijk agendapunt op onze speciale algemene ledenvergadering.

Deze week organiseren we nog een informatie avond voor omwonenden. Hierbij zal de gemeente ook aanwezig zijn om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden.

Ook loopt er nu onderzoek naar subsidie mogelijkheden en zullen we aan geselecteerde aannemers een offerte opvragen . Veel zaken lopen nu tegelijkertijd of gaan op korte termijn spelen. Best wel een intensieve en spannende periode. Kortom november en december worden die die zin warme maanden.

Mocht je nog een goed idee hebben of op een andere wijze een bijdrage willen bieden, graag je reactie naar [email protected]

Update september 2016
Vorige week (26-9-2016) is de aanvraag voor de WABO ingediend bij de gemeente. De WABO is kort gezegd de bouw/omgevingsvergunning. Als deze wordt toegekend kunnen we daadwerkelijk uitvoering geven aan onze plannen. In de WABO staat op detail beschreven hoe het clubhuis eruit komt te zien, de ligging van de velden en overige infrastructurele zaken (w.o. bestrating, verlichting enz.).
Voor de komende periode oktober/november staan de volgende activiteiten op de planning.

 1. Overleg met de RABO inzake financiering
 2. Informatie dagen voor leden (op speeldagen; zaterdag/zondag): nadere info volgt.
 3. Speciale ledenvergadering over de Nieuwbouw (medio november): exacte datum volgt.
 4. Benaderen aannemers voor offertes (november)
 5. Bijeenkomst met omwonenden/gemeente (november)
Kortom; we gaan stap voor stap verder! 
 
 

Update augustus 2016


Momenteel wordt er door de projectgroep binnen MHC Dieren hard gewerkt aan de Wabo t.b.v. de verhuizing. De Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) regelt de omgevingsvergunning.
De omgevingsvergunning is één geïntegreerde vergunning voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu. Kortom wij dienen conform de WABO onze plannen in over de uitvoering van ons clubhuis en hoe onze velden incl. infrastructuur (o.a. verlichting) eruit komen te zien. Dit is een belangrijke fase omdat nu door ons echt wordt omschreven hoe ons nieuwe complex eruit komt te zien.

Kortom veel overleg intern, maar ook met architect en andere partijen. Als onze plannen worden goedgekeurd kunnen we o.a. aannemers aanwijzen die voor ons de plannen gaan uitvoeren.

Onze plannen dienen voor 1 september aanstaande te worden ingeleverd.

Om in deze fase en komende periode goed alle belangen te kunnen afwegen en te komen tot een breed gedragen besluitvorming is besloten dat Jos Wortelboer (namens MHC Dieren) de projectgroep komt te versterken. De projectgroep bestaat dan nu uit:

Peter Lokhorst (stichting Ars Herba)
Adriaan Knopper(stichting Ars Herba)
Huib Schot (stichting Ars Herba)
Arend Boogert (MHC Dieren)
Jos Wortelboer (MHC Dieren)

Voor vragen en/of opmerkingen: [email protected]


 

Update Juni 2016


In voorbereiding bij de commissie zijn:

Selectie/keuze bouwkundig aannemer:
In de komende weken gaan wij in gesprek met een 4-tal aannemingsbedrijven om zo een keuze te kunnen maken met wie wij verder in een ‘bouwteam’ kunnen gaan werken.

Dit moet op termijn leiden tot een opdracht voor de bouw van ons nieuwe clubhuis.
Het bouwteam bestaat straks uit een ‘x’-aantal partijen die er zorg voor dragen om –ieder met eigen deskundigheid- tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Voorstudie naar juiste verlichting
De verlichting van de velden is van groot belang voor onze trainingen, simpelweg omdat bijna alle trainingen in de avonduren zijn.

Verbruik van electra en de investering van de lampen en lichtmasten vormen een belangrijk aandachtspunt.

Voorbereiding aanvraag wijzigen bestemmingsplan
Met de gemeente Rheden nemen we samen deze voorbereidingen ter hand. Dit is op dit moment het belangrijkste onderdeel!

Het bestemmingsplan moet gewijzigd gaan worden omdat we volgens het huidige plan er wel mogen sporten (en verlichting aanbrengen) maar geen clubhuis mogen bouwen.
 
 
Update Mei 2016

In april is er een afspraak geweest met de gemeente en hebben we op basis daarvan een actielijst opgesteld. Uit het verslag met de gemeente zijn dit de belangrijkste punten:

 • Planschade overeenkomst komt te vervallen
 • Verhuizing juni 2017
 • Er komt een bestemmingsplanwijziging

 

Overige actiepunten:

 

 • Contact met omwonenden nieuw complex. Zij worden geïnformeerd over onze plannen. Datum 1 juni 2016.
 • We gaan zelf een aanbesteding plannen en organiseren voor het clubgebouw
 • We gaan op korte termijn vormgeven aan: lichtmastenplan, parkeerplan en bestemmingsplan
Kortom we kunnen nu actief de verhuizing organiseren. Er moet nog veel gebeuren, maar zijn positief over het verloop.

We zullen jullie op de hoogte houden van de stand van zaken rondom de verhuizing via regelmatige updates op onze website. Heb jij vragen over de website, dan kun je deze sturen naar [email protected].

 
Update Maart 2016

Graag praten we jullie bij over de stand van zaken van de verhuizing. Er is inmiddels hierin al veel gerealiseerd, maar er moet nog veel gebeuren. De Nieuwsbrief omtrent de verhuizing zal voortaan met enige regelmaat verschijnen, om zo u op de hoogte te houden.

 

Het plan
De club gaat verhuizen. MHC Dieren en de Gemeente Rheden hebben het plan opgevat om voor de Hockeyclub een nieuw complex met twee volwaardige hockeyvelden en een nieuw clubhuis te realiseren op het Nieuwland terrein (op de hoek van de Imboslaan en de Veldweg).
Uitgangspunt: de gemeente financiert de velden en de club investeert in een nieuw clubhuis

 

De routekaart

Besluit gemeenteraad m.b.t. verplaatsing en financiering velden

Principe akkoord tussen gemeente en hockeyclub over hoofdlijnen plan

Planvorming en aanbesteding velden

Plan van eisen en ontwerp clubhuis

Planvorming totale gebied incl. parkeervoorziening

Aanvraag bestemmingsplan wijziging i.v.m. clubhuis

Zomer 2016

Vergunning procedures gebouw, verlichting

Najaar 2016

Aanbesteding bouw clubhuis (incl. definitieve kostenraming)

Najaar 2016

Definitieve meerjarenbegroting club en Stichting Ars Herba

Najaar 2016

Garantstelling verkrijgen voor 50% van de hypotheek bij Waarborgfonds Sport

Eind 2016

Garantstelling verkrijgen voor 50% van de hypotheek bij Gemeente

Eind 2016

Hypotheek verkrijgen van de bank voor de bouw van het clubhuis

Begin 2017

Definitieve planning uitvoering

Voorjaar 2017

Realisatie

Zomer 2017Gerealiseerd

Actueel

Toekomst


Tot nu toe
De gemeente en de club zijn het op hoofdlijnen eens over het plan. Aanvankelijk zou de uitvoering in de zomer van 2016 plaatsvinden. Gekozen wordt voor 2017. Dan worden de velden en het nieuwe clubhuis in dezelfde periode aangelegd en gebouwd. Dan kan de hockeyclub in het nieuwe seizoen van 2017/2018 starten met twee nieuwe kunstgrasvelden en een nieuw clubhuis!


Werkgroep
Het bestuur van MHC Dieren heeft in 2015 een werkgroep gevraagd om het project namens de club op te pakken en de gesprekken met gemeente, architect, banken en uitvoerders te coördineren. De werkgroep bestaat uit: Adriaan Knopper, Huib Schot, Peter Lokhorst en Arend Boogert.


Velden
Lang is gekeken naar de mogelijkheid om 1 of 2 (semi) watervelden te realiseren. Op basis van financiële overwegingen is inmiddels gekozen voor twee zand-ingestrooide velden.


Ontwerp clubhuis
Door de werkgroep is een viertal ontwerpers gevraagd een clubhuis te ontwerpen. In de zomer van 2015 is door de club een keuze gemaakt voor het ontwerp van Han van der Zee. De tekening van dit ontwerp kun je in het huidige clubhuis bekijken!


Planvorming
De definitieve planvorming van het gehele complex is vrijwel geheel afgerond. Er is momenteel nog een belangrijk discussiepunt; de parkeergelegenheid.

In het eerste plan zou de parkeergelegenheid buiten het complex zelf gevonden moeten worden, maar inmiddels is duidelijk geworden dat er 20 parkeerplaatsen binnen het plangebied zelf ingepland moeten worden.


Actueel

Bestemmingsplan
Omdat het huidige bestemmingsplan niet voorziet in een clubhuis op het gebied waar nu twee voetbalvelden liggen moet een bestemmingsplan wijziging aangevraagd worden door de club.

Planschade
De gemeente heeft hierbij echter een ‘Planschade overeenkomst’ aan de club ter tekening voorgelegd. Omwonenden kunnen bijvoorbeeld een claim indienen als ze hard kunnen maken dat hun huis minder waard is geworden door verandering van het bestemmingsplan. Een eventuele planschade-claim van een omwonende kan niet door de club gedragen worden. Dit ziet de club als een te groot risico. De club heeft dan ook recentelijk een brief naar Burgemeester & Wethouders gestuurd met het verzoek deze planschade overeenkomst te heroverwegen en met oplossingen hiervoor te komen.


Planning; realisatie 2017?
De bestemmingsplanprocedure is vertraagd door discussie over de planschade overeenkomst. De bestemminsplan wijziging zal ten minste een half jaar in beslag nemen waarna ook nog de vergunningsprocedure moet worden doorlopen. Daarom is het niet meer haalbaar om in de zomer van dit jaar het clubhuis neer te zetten. De gemeente had gepland om de velden wel in de zomer 2016 te verplaatsen, maar dat lijkt nu geen goede keuze. De club wil voorkomen dat we wel twee nieuwe velden hebben maar nog een jaar (of meer) moeten wachten op de vergunning voor het clubhuis.

We hebben dan ook aan de gemeente gevraagd het gehele plan te laten uitvoeren in 2017, m.a.w. zowel aanleg velden als bouw van het clubhuis.


Vragen
Heb je vragen, bespreek deze dan met een van de leden van de werkgroep. Aan een e-mail adres voor deze werkgroep wordt gewerkt.Update juli 2015


 
Donderdag 25 juni was een historische dag voor MHC Dieren.
Tijdens een bijzondere ALV is er gestemd of de club wel dan niet gaat verhuizen. Het goede nieuws is dat er bijna unaniem is voorgestemd; dus MHC Dieren gaat verhuizen.
 
Getallen
Er waren 43 personen op de ALV, hiervan 5 bestuursleden, 3 niet stemgerechtigde, 8 ouders van jeugdleden die zelf niet lid zijn, 9 machtigingen, 32 leden met of zonder jeugdleden.
 
In totaal waren er 79 stemmen waarvan 77 voor en 2 tegen!
 
En nu?
Nu de keuze is gemaakt dat we gaan verhuizen is er veel werk aan de winkel. Werkgroep Clubhuis is druk bezig om een keuze te maken voor architekt dus twee overgebleven voorstellen zijn ook gepresenteerd op de ALV zodat een ieder alvast een blik kon werpen op de schetsen.
 
Het bestuur gaat nu verder in gesprek met de gemeente om alle puntjes op de i te krijgen.
 
Meer informatie?
Op de website lees je onder nieuwbouw meer over het proces en traject rondom de verhuizing. Uiteraard kun je jouw vraag ook altijd per e-mail sturen.
 
 
Update juni 2015

Dinsdagavond 26 mei heeft de gemeenteraad van Rheden de raadsvergadering gehouden over de op zijnde verhuizing van MHC Dieren naar het Nieuwland Noord. Op deze avond heeft de Raad gestemd. Uitslag: 22 stemmen voor en 4 tegen, bij de gemeente is de kogel dus door de kerk! Zij zijn akkoord.
 
Het echte werk voor MHC Dieren begint nu. De volgende stap is aan de leden, deze mogen op 25 juni de beslissing nemen op een bijzondere ALV. De bijzondere ALV wordt nu voorbereid door diverse werkgroepen. Het besluit om te verhuizen ligt nu in handen van de leden, dit betekent dat jij op 25 juni kan bepalen over de toekomst van MHC Dieren. Jouw stem geldt!
 

Update mei 2015
 

Op dinsdag 12 mei heeft de gemeenteraad van Rheden een informatie-avond gehouden over het onderwerp modernisering van de buitensportparken. Onderdeel van deze informatie-avond is de verhuizing van MHC Dieren (fase 3) op het Sportpark Nieuwland. Tijdens deze informatie-avond konden de raadsleden vragen stellen over het plan. Jan de Jong was aanwezig namens MHC Dieren en heeft gebruik gemaakt van zijn spreektijd. Jan heeft de de visie van MHC Dieren uit een gezet.
 
Het ziet er nu naar uit dat bij de volgende raadsvergadering van dinsdag 26 mei er een definitief besluit wordt genomen.
 
Diverse werkgroepen zijn hard aan het werk voor het opstellen van een Programma van Eisen voor het nieuwe clubhuis, de keuze van de velden en financiele haalbaarheid. De keuzes van de diverse werkgroepen worden gepresenteeerd aan de leden van MHC Dieren tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BLV).
 
Vooruitlopend op de positieve besluitvorming van de gemeenteraad is de BLV gepland. Deze gaat door als 26 mei de beslissing echt genomen wordt.
Op donderdag 25 juni is de BLV gepland waarin aan de leden van MHC Dieren wordt voorgelegd of MHC Dieren wel of niet gaat verhuizen. De leden zijn eindverantwoordelijk voor het nemen van het uiteindelijk besluit.