EERSTE TRAINING DAMES 1

2. Minke Taal - MB2
4. Stan Hillenaar - H Vet B

Dierenmanieren
Sportiviteit en respect vinden wij als MHC Dieren erg belangrijk. Dit geldt voor de spelers op het veld, maar zeker ook voor de coaches en de toeschouwers. Het coachen of aanmoedigen van een team is heel goed, maar doe dit op een positieve manier. Alleen dan zal dit leiden tot beter spel.

De KNHB heeft regelmatig campagnes die stof geven tot nadenken, kijk maar eens op de site van de KNHB.

-
Sportiviteit en spelplezier staan voorop!
-
Tijdens de zaterdagcompetitie wordt er geen alcohol geschonken.
-
Roken in het clubhuis is verboden.
-
Ouders en andere toeschouwers bevinden zich tijdens de trainingen en wedstrijden buiten de hekken van het veld.

Sportiviteit en respect

De KNHB heeft daarnaast een aantal filmpjes gemaakt over sportiviteit en respect langs de lijn. De onderwerpen gaan over positief coachen, het gedrag van ouders langs de lijn en het gedrag van spelers tijdens de wedstrijd.