D1_H1_DJS1_DJS2 FEEST MHC

4. Armel Karsten - JC1
5. Maurits Pijnenburg - JC1

Informatie over de trainingen
De trainingen zullen komend seizoen gecoƶrdineerd worden door Yvette Pieper (jongste jeugd woensdag en vrijdag) en Jeroen Gerritsen (D t/m A). Voor vragen kunt u bij hen terecht via [email protected]

• De trainingen van de Benjamins vinden in het seizoen 2017/2018, plaats op woensdagmiddag, van 16.00 tot 17.00 uur.

• De keeperstraining voor de vaste keepers wordt in het seizoen 2017/2018 gegeven door Maureen Bokdam en vinden plaats op vrijdagavond van 18.00 tot 19.30 uur. Voor verdeling: zie het trainingsschema.

• De keeperstraining voor de keepers uit de E-jeugd, vindt komend seizoen plaats op vrijdagmiddag van 17.30 tot 18.00 uur. Deze training wordt in principe gegeven door Maureen Bokdam. Bij verhindering van Maureen draaien de keepers mee in de reguliere training. Opgeven voor deze training kan via [email protected]

• Roulatie-keepers uit de D t/m A jeugd, kunnen bij hun trainer aangeven dat zij tijdens de reguliere training willen oefenen. Hiervoor hebben we komend seizoen helaas geen ruimte tijdens de reguliere keeperstraining.