Teambijeenkomst JC1 en JC

zaterdag 19 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
13:30 Thuis Meisjes C1 GoorseMHC MC2MIX
De sportenue's (broek en shirt) worden beheerd door middel van een kledingfonds. Dit betekent dat voor competitieleden een jaarlijkse bijdrage wordt verwacht in ruil daarvoor ontvangt het lid het sporttenue.

Uitstraling:
Alle teams van MHC Dieren spelen in dezelfde, kwalitatief goede, tenues. Kleding wordt exclusief geleverd door Veldman sport te Velp.

Sponsoring:
Door de eenduidigheid in tenue en door het feit dat de club eigenaar is van de kleding is sponsoring van de mogelijk. Onze hoofdsponsor is de Rabobank. Deze naam komt aan de voorzijde van elk (team) shirt. Op de achterzijde is er de mogelijkheid voor elk team om hier een team sponsor te vermelden. Voor eerstelijns heren- en damesteams is dit € 350,- per seizoen en voor de overige teams € 250,- per seizoen.

Kostenbesparing voor de leden:
Leden hoeven geen eigen tenue te kopen; zeker bij jeugdleden die regelmatig uit de
kleren groeien is dat financieel aantrekkelijk.

Wat zijn de uitgangspunten?
De uitgangspunten hiervoor zijn:
– MHC Dieren leent aan ieder spelend lid wedstrijdkleding uit. Dit bestaat uit een shirt en/of broekje/rokje. Sokken vallen buiten het kledingfonds.
– Deelname is voor ieder spelend lid verplicht.
– Kosten en uitgaven zijn binnen het fonds in balans (geen winstoogmerk). Kosten worden in de contributie opgenomen en bedraagt per spelend lid 24 Euro € 24,00 per seizoen.

Aan het begin van het seizoen 2016/2017 krijgt ieder team voor iedere speler een set hockeykleding. Per seizoen betaal je € 24,00 voor het kledingfonds. Dit bedrag innen we automatisch naast de contributie.

Alle regels op een rij
De kleding is eigendom van MHC Dieren en wordt in bruikleen aan alle spelende leden verstrekt. Om alles goed te laten lopen, hebben we een aantal regels opgesteld. Deze kun je lezen in het kledingfondsreglement. De commissie Materiaal Beheer is belast met de uitvoering.

Verantwoordelijk
We geven de teamtassen aan de teamverantwoordelijke coach/trainer. Zij nemen de kleding namens het team in ontvangst. Van de verstrekte kleding wordt een overzicht gemaakt en de leider zorgt er voor dat de kleding aan het einde van het seizoen compleet wordt ingeleverd bij de commissie Materiaal Beheer.

Vragen?
Heb je vragen omtrent het kledingfonds dan kun je daarmee terecht bij [email protected].