ma 04
ma 23
COACHAVOND D11-A

Proeftrainen?

Lijkt hockey je een leuke sport, maar je wilt eerst eens meetrainen? Neem dan eens contact op met de technisch coördinator voor junioren of senioren. Of heb je andere vragen, neem gerust contact vragen op.

Automatische incasso

MHC Dieren maakt voor nieuwe leden gebruik van automatische incasso. Leden moeten MHC Dieren machtigen om de contributie te mogen afschrijven. Daarom moet je het machtigingsformulier uitprinten en invullen. Inleveren kan door het versturen per e-mail of per post. Ook bestaande leden kunnen zich aanmelden voor automatische incasso.

Wil je graag gespreid betalen stuur dan een e-mail naar de penningmeester.

Inschrijfformulier MHC Dieren

Lees hier de algemene informatie over MHC Dieren. Vul onderstaande velden in en druk op de knop 'Aanmelden'.

MHC Dieren is een vereniging geleid en gecoördineerd door de leden zelf. Het is dus van belang dat ieder lid een bijdrage levert aan het goed functioneren van de clb. Leden (en bij jeugdleden de ouders van leden) dienen enkele keren per jaar een bardienst te verzorgen en een paar keer per jaar te rijden naar uitwedstrijden.

Let op, MHC Dieren maakt gebruik van automatische incasso, rekeningnummer en tenaamstelling moeten dus worden ingevuld.

Ben je al eerder lid geweest van MHC Dieren? Vul het onderstaande formulier dan niet in, maar stuur rechtstreeks een mail naar onze ledenadministratie, via [email protected]. We activeren jouw gegevens dan weer.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Ik verleen hierbij tot wederopzegging machtiging aan MHC Dieren te Dieren om van mijn bankrekening bedragen af te schrijven wegens de incassering van de contributie van zowel de veld- als de zaalhockeycompetitie. (Ik verklaar hierbij van de hierboven van toepassing verklaarde voorwaarden kennis te hebben genomen, deze te hebben begrepen en met de inhoud ervan akkoord te zijn.)