WIJNAVOND MHC DIEREN

3. Elona Oliekan - MA1
5. Joël Kuipers - H1SC

Proeftrainen?

Bij MHC Dieren mag je drie keer komen proeftrainen waarna je de keus kan maken lid of geen lid worden. Voor de proeftrainingen kun je je aanmelden door contact op te nemen met:

Tot en met 10 jaar          [email protected]
Tussen 11 tot 18 jaar      [email protected]
18 jaar en ouder             [email protected]

Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de trainingstijden e.d. door te geven.

Automatische incasso

MHC Dieren maakt gebruikt automatische incasso voor het innen van de contributie.

De automatische incasso zal gebruikelijk in vier termijnen plaatsvinden en wel in de maanden augustus, november en februari en april. De machtiging geldt tevens voor andere kosten welke in relatie staan tot het lidmaatschap (kledingfonds, inschrijfgelden en / of zaalhockey).

Indien je de vraag [Machtiging automatische incasso] met Ja beantwoordt, machtig je daarmee MHC Dieren te Dieren om tot wederopzegging de contributie van het lidmaatschap automatisch ten laste van de opgegeven rekening te incasseren.
De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de ALV en kun je terugvinden op deze website.

Inschrijfformulier MHC Dieren

Lees hier de algemene informatie over MHC Dieren. Vul onderstaande velden in en druk op de knop 'Aanmelden'.

MHC Dieren is een vereniging geleid en gecoördineerd door de leden zelf. Het is dus van belang dat ieder lid een bijdrage levert aan het goed functioneren van de club. Leden (en bij jeugdleden de ouders van leden) dienen enkele keren per jaar een bardienst te verzorgen en een paar keer per jaar te rijden naar uitwedstrijden.

Ben je al eerder lid geweest van MHC Dieren? Vul het onderstaande formulier dan niet in, maar stuur rechtstreeks een mail naar onze ledenadministratie, via [email protected]. We activeren jouw gegevens dan weer.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Ik verleen hierbij tot wederopzegging machtiging aan MHC Dieren te Dieren om van mijn bankrekening bedragen af te schrijven wegens de incassering van de contributie van zowel de veld- als de zaalhockeycompetitie. (Ik verklaar hierbij van de hierboven van toepassing verklaarde voorwaarden kennis te hebben genomen, deze te hebben begrepen en met de inhoud ervan akkoord te zijn.)